Wie zijn wij?

Hi, welkom! Wie ben ik?

– Opgeleid tot verpleegkundige
– Zelfstandig ondernemer
– Oprichter van Animal Care by Kelsey
– In opleiding tot dog assisted coach
– Eigenaar van mijn co-coach, Bommel

Met mijn hond als onvoorwaardelijke co-coach en levenspartner gaan wij samen stapje voor stapje baasjes en honden verder helpen met zijn of haar hulpvragen in de opvoeding van de hond.

Waarom kan mijn hond hierbij een ondersteunde factor zijn?
De meerwaarde van de hond is dat de hond geen verborgen agenda heeft. Honden reageren in het moment en geven eerlijke feedback. Vaak wordt het (onbewuste) gedrag of de emotie gespiegeld door de hond. Honden zijn specialisten op het gebied van non-verbale communicatie. Ze voelen feilloos aan hoe je gemoedstoestand is op dat moment en kunnen daarop reageren en anticiperen. Op een vaak speelse manier nodigen honden uit tot het maken van contact. Interacties met honden worden als bevestigend, toegankelijk en niet-veroordelend ervaren.

Ik merk zelf elke minuut van de dag hoe mijn hond feilloos op mij reageert, signalen opvangt en op een bijzondere non-verbale manier met mij communiceert.

Met mijn achtergrond als verpleegkundige (dus de behoefte om andere mensen te helpen) en mijn onvoorwaardelijke liefde en passie voor dieren, mijn kennis vanuit mijn eigen bedrijf in het lezen en begrijpen van hondentaal ga ik met veel enthousiasme dit avontuur aan.

Mijn doel is om hondentraining en het opvoeden van je hond een andere twist te geven. Dit is alleen geschikt voor mensen die echt met de billen bloot durven te gaan. Samen gaan we kijken naar jou verhaal, het verhaal van je hond en hoe we samen kunnen werken om de problemen tussen jullie op te lossen.

To be continued….