Wie zijn wij?

Mijn naam is Kelsey Shaw, 22 jaar oud en woonachtig in Breda samen met mijn vriend, hond, kat en twee konijnen. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van mijn paard Chris welke op een pensionstal staat. Mijn voorliefde voor dieren is op een hele jonge leeftijd begonnen. Als enige van het gezin was ik helemaal dol op dieren en wilde ik het liefst iedere dag naar de kinderboerderij. Mijn echte passie ligt bij honden, paarden, katten en konijnen. 

Nadat ik de middelbare school heb afgerond heb de opleiding tot verpleegkundige met succes afgerond. Tijdens mijn studie kwam ik er achter dat ik het liefst bezig ben met dieren en ik miste het enorm om veel buiten te zijn. Ik zag allerlei beren op de weg en durfde de knoop steeds maar niet door te hakken. Uiteindelijk heb ik 5 jaar in het ziekenhuis gewerkt voordat ik het roer volledig heb omgegooid.

Ik ben altijd blijven dromen van een toekomst, waarin ik met dieren kon werken. Het gevoel en de drang naar het ondernemerschap werd steeds sterker, ik miste het om iets te betekenen voor mens én dier. Ik ben verantwoordelijk, flexibel, creatief en een échte dieren liefhebber.

In 2019 heb ik de modules van de opleiding Hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus academie met veel enthousiastme gevolgd en met het diploma afgerond. Mijn bedrijf is geaccrediteerd bij de SPPD (Stichting Platform Van Professionele Diergedragsdeskundigen). Sinds 2020 heb ik dit keurmerk met veel trots mogen ontvangen.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Dog Assisted Coach en in de toekomst staan er nog een hoop andere opleidingen en cursussen op de planning.

Hopelijk tot snel bij Animal Care by Kelsey!

Lisa

Sinds oktober 2020 heten wij Lisa van harte welkom bij het team van Animal Care!
Mijn naam is Lisa Dirkse, ik ben 25 jaartjes jong. Ik ben geboren en getogen in Breda, de leukste stad van het zuiden! Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor dieren en ben ik altijd te vinden tussen de dieren. Sinds mijn negende ben ik tussen de paarden te vinden, en zo heb ik ook Kelsey leren kennen.
Naast de paarden, heb ik een grote liefde voor honden en hondengedrag. Ik heb zelf een Toller gehad, genaamd Luna. Met Luna en haar beste hondenvriendin Tara heb ik al veel avonturen beleefd. Ik deed met haar o.a. agility, speurwerk en we deden regelmatig stand up paddelen. Luna is helaas overleden, ze was een zachtaardige hond met een karakter van goud.
Ik ben begonnen aan de opleiding tot Dierwetenschappen. Uiteindelijk ben ik overgestapt en twee jaar geleden ben ik dan ook met trots afgestudeerd aan de opleiding Dier- en Veehouderij op HAS Hogeschool in Den Bosch. Na mijn studie wilde ik graag de wereld verder zien, en ben ik op verschillende paardenranches gaan werken in Zweden en Canada. Daarnaast heb ik hele bijzondere reizen gemaakt met mijn vriend in Azië en Canada.

Naast mijn passie voor dieren, ben ik ontzettend gek op sporten en de natuur. Ik ben momenteel aan het trainen voor een hele marathon en daarnaast bootcamp ik ook graag. Het werken bij de uitlaatservice is voor mij het leukste werk wat er is. De band die ik opbouw met alle honden vind ik zo speciaal. Allemaal zijn ze zo anders en ik geniet elke dag weer van alle lieve hondjes.

Tot gauw!

THE LOVE FOR ALL LIVING CREATURES IS THE MOST NOBLE ATTRIBUTE TO HAVE – CHARLES DARWIN