Wie ben ik?

Mijn naam is Kelsey Shaw, 22 jaar oud en woonachtig in Breda samen met mijn vriend, hond, poes en twee konijnen. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van mijn paard Chris welke op een pensionstal staat. Mijn voorliefde voor dieren is op een hele jonge leeftijd begonnen. Als enige van het gezin was ik helemaal dol op dieren en wilde ik het liefst iedere dag naar de kinderboerderij. Al mijn hele leven ben ik gek op allerlei dieren, maar mijn echte passie ligt bij honden, paarden, katten en konijnen. 

Nadat ik de middelbare school heb afgerond ben ik de opleiding tot verpleegkundige gaan doen. Tijdens mijn studie kwam ik er achter dat ik het liefste toch bezig ben met dieren en ik miste het enorm om veel buiten te zijn. Ik zag allerlei beren op de weg en durfde de knoop steeds maar niet door te hakken. Uiteindelijk heb ik 5 jaar in het ziekenhuis gewerkt voordat ik het roer volledig heb omgegooid.

Ik ben altijd blijven dromen van een toekomst, waarin ik met dieren kon werken. Het gevoel en de drang naar het ondernemerschap werd steeds sterker, ik miste het om iets te betekenen voor mens én dier. Ik ben verantwoordelijk, flexibel, creatief en een échte dieren liefhebber.

In 2019 heb ik de modules van de opleiding Hondenuitlaatservice bij de Martin Gaus academie met veel enthousiastme gevolgd en met het diploma afgerond. Mijn bedrijf is geaccrediteerd bij de SPPD (Stichting Platform Van Professionele Diergedragsdeskundigen). Sinds 2020 heb ik dit keurmerk met veel trots mogen ontvangen.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Dog Assisted Coach en in de toekomst staan er nog een hoop andere opleidingen en cursussen op de planning.

Hopelijk tot snel bij Animal Care by Kelsey!

THE LOVE FOR ALL LIVING CREATURES IS THE MOST NOBLE ATTRIBUTE TO HAVE – CHARLES DARWIN