Team

Ik ben Kelsey Shaw, 22 jaar oud en woonachtig in Breda samen met mijn vriend, hond, kat en twee konijnen. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van mijn paard Chris welke op een pensionstal staat. Mijn voorliefde voor dieren is op een hele jonge leeftijd begonnen. Nadat ik ben afgestudeerd als verpleegkundige kwam ik er achter dat ik het liefst bezig ben met dieren en ik miste het enorm om veel buiten te zijn. Ik ben altijd blijven dromen van een toekomst, waarin ik met dieren kon werken. Het gevoel en de drang naar het ondernemerschap werd steeds sterker, ik miste het om iets te betekenen voor mens én dier. Zo onstond Animal Care op 1 juli 2019. Naast de uitlaatservice waar ik ontzettend van geniet, begeleid ik vele eigenaren in de omgang met hun hond. Zowel op fysiek als energetisch gebied.

Opleidingen 
2019: Opleiding hondenuitlaatservice (inclusief EHBO), Martin Gaus academie
2020: Dog assisted coach, Pets4Care
2021: Kynologisch instructeur, Kynotrain
2021: Energetisch Dierenhealer, Paard&Intuïtie en Your Inner Peace

Mijn bedrijf is geaccrediteerd bij de SPPD (Stichting Platform Van Professionele Diergedragsdeskundigen). Sinds 2020 heb ik dit keurmerk met veel trots mogen ontvangen.

 

 

Mijn naam is Lisa Dirkse, ik ben 25 jaartjes jong. Ik ben geboren en getogen in Breda, de leukste stad van het zuiden! Van jongs af aan heb ik een enorme passie voor dieren en ben ik altijd te vinden tussen de dieren. Sinds mijn negende ben ik tussen de paarden te vinden, en zo heb ik ook Kelsey leren kennen. Naast de paarden, heb ik een grote liefde voor honden en hondengedrag. Ik heb zelf een Toller gehad, genaamd Luna. Met Luna en haar beste hondenvriendin Tara heb ik al veel avonturen beleefd. Ik deed met haar o.a. agility, speurwerk en we deden regelmatig stand up paddelen. Luna is helaas overleden, ze was een zachtaardige hond met een karakter van goud. Ik ben begonnen aan de opleiding tot Dierwetenschappen. Uiteindelijk ben ik overgestapt en twee jaar geleden ben ik dan ook met trots afgestudeerd aan de opleiding Dier- en Veehouderij op HAS Hogeschool in Den Bosch. Na mijn studie wilde ik graag de wereld verder zien, en ben ik op verschillende paardenranches gaan werken in Zweden en Canada. Daarnaast heb ik hele bijzondere reizen gemaakt met mijn vriend in Azië en Canada. Naast mijn passie voor dieren, ben ik ontzettend gek op sporten en de natuur. Het werken bij de uitlaatservice is voor mij het leukste werk wat er is. De band die ik opbouw met alle honden vind ik zo speciaal. Allemaal zijn ze zo anders en ik geniet elke dag weer van alle lieve hondjes.