Reviews

Happy

De uitlaatservice van Kelsey is een groot feest voor Happy. Als ze de bus ziet stoppen dan rent ze naar de voordeur en springt ze de dames tegemoet. Ze zijn ontzettend lief voor de hondjes en ook heel duidelijk met de communicatie, ook krijgen we regelmatig tips over de verzorging met bijvoorbeeld sneeuw of hitte. Ik zelf vind de leuke filmpjes ook echt een meerwaarde zodat je kunt zien hoe je hondje het doet in de roedel. Ik denk dat het een aanrader is voor elke hond om de ‘roedel-ervaring’ op te doen, ze leren er enorm veel van. Happy gaat 3 dagen per week mee, maar het liefst zou ze elke dag mee gaan.

Jet

Super service en de filmpjes tijdens het uitlaten zijn top! Reageren heel snel, zeer behulpzaam!

Bommel & Bikkel

Als Bommel & Bikkel de bus van Kelsey de straat in horen rijden, rennen ze meteen naar de voordeur! Heel fijn is het om terugkoppeling te krijgen als er bijzonderheden zijn tijdens de uitlaatbeurt. Als we vragen hebben, kunnen we altijd terecht en is het heel fijn om te ervaren dat Kelsey en Lisa écht kennis hebben van het ras. Echte specialisten met een groot hart voor onze honden!

Droopy

Onze hond Droopy gaat 2 keer per week mee met Kelsey en haar team. Het team is gewoon gek met dieren en dat merkt een hond onmiddelijk. Hij gaat altijd graag mee ook al vindt hij de bus vreselijk. Je krijgt regelmatig een keertje foto’s of filmpjes en je kan dan zien dat de hond het goed heeft. Veiligheid staat bij Kelsey voorop; de hond heeft een tracker halsband om en de bus heeft veilige hokken voor de honden. Wij zijn super blij dat onze hond het zo naar zijn zin heeft.

Horatio

Onze Fox Terriër is nogal een mannetje. Hij heeft zo zijn eigen opvattingen over zijn opvoeding en of hij zal luisteren is altijd maar de vraag. Toch vertrouwen wij hem elke week weer met een gerust hart toe aan Kelsey en Lisa. Hij is steeds dol enthousiast als hij hen ziet. Lekker met zijn vriendjes rausen door het bos. Wij hebben heerlijk onze handen vrij en krijgen na afloop behulpzame tips voor de omgang met onze eigenzinnige huisvriend. Super tevreden over Animal Care by Kelsey!

Abel

Abel gaat altijd ontzettend graag mee met Kelsey en Lisa! Het is erg fijn om mijn hondje waar ik super veel van houd, mee te kunnen geven aan lieve en enthousiaste meiden die ik volledig kan vertrouwen. Als ik thuis kom uit mijn werk ligt meneer altijd gelukkig en voldaan in zijn mandje.

Poef

Poef heeft elke keer weer zin in een wandelingetje met Kelsey en Lisa. De bus is vaak even spannend, maar in het bos kan ze lekker even razen. Kelsey is heel flexibel en als we een keer omhoog zitten, kan Poef altijd een keer extra mee. Super fijn!

Kwibus

Elke dag staat Kwibus voor het keukenraam te wachten op de bus. Het maakt niet uit welke bus, alle busjes die komen zijn van Kelsey en dan moet en zal hij instappen. Hij gaat 3 keer per week met zo ontzettend veel plezier mee dat hij soms al bijna in het hokje zit voor dat het deurtje open is. Heel de ochtend rennen en rausen met zijn vriendjes en dan uitgeteld de hele middag boven op kantoor liggen slapen. Wat een leven! Hij luistert net zo goed naar Kelsey als naar ons! Daarnaast is Kelsey ook altijd vrolijk en vriendelijk, zeer flexibel, denkt mee, oog voor hond en baas en altijd welwillend om advies te geven. Tijdens haar uitval een top vervanger geregeld met Lisa. Kwibus keek even de kat uit de boom maar hij rent nu net zo enthousiast naar de bus als bij Kelsey. En wat is nou fijner dan je hond met een goed gevoel meegeven. Een blije hond is een blije baas, dus dankjewel team Animal Care! Van ons alle sterren die je kunt krijgen of gewoon een 10!

Bob

Onze hond Bob gaat altijd met veel enthousiasme mee met de uitlaatservice van Kelsey en het geeft ons de zekerheid dat hij die dag lekker een paar uur buiten is geweest!

Dot

Dot is waarschijnlijk verliefd op Kelsey en is altijd super blij als hij met haar mee mag. Daarnaast is het contact met Kelsey super goed, bij vragen of problemen reageert ze altijd snel en vriendelijk. Een fantastische jongedame met een hart voor dieren! Dot en ik zijn dol op haar!

Boef

We zijn heel erg blij met Kelsey en Lisa. Boef staat iedere ochtend te trappelen om met hen mee te gaan. Kelsey heeft veel kennis over honden en houdt alle viervoeters goed in de gaten. Het contact is heel persoonlijk en maatwerk. Als er iets speelt hoor je het direct en denkt ze met je mee over een oplossing. Ze staat altijd klaar om te helpen. De wandelingen zijn afwisselend. Het voelt veilig en vertrouwd. Een echte aanrader!

Tim

Onze hond Tim is nogal moeilijk naar andere honden toe, maar sinds hij met Kelsey en Lisa mee gaat, gaat het een stuk beter. Hij is altijd blij en moe als hij is mee geweest na afloop. Ze denken ook erg mee en zijn erg lief voor Tim. Wij zijn heel tevreden over Animal Care!

Balou

Pure liefde van beide kanten! Je merkt aan alles dat ze vanuit liefde werken! En als Balou vol enthousiasme dwars door de bossen rent om ze te begroeten als we ze spontaan tegenkomen tijdens onze eigen wandeling dan weet ik dat het goed zit. Verder fijne communicatie en echte aandacht voor iedere hond en zijn eigen karakter en uitdagingen!

Fries

Mijn hond Fries (kruising labrador / friese stabij) gaat sinds ze 12 weken oud is met uitlaatservice van Kelsey mee. Inmiddels is ze 8 maanden oud en heeft het super naar haar zin, ze is door de uitlaatservice goed gesocialiseerd met andere honden. Het is elke keer weer een feest voor haar wanneer ze opgehaald wordt. Kelsey is echt een dierenvriend in hart en ziel en ze is geïnteresseerd in het welzijn van de hond.

Sam

Kelsey en Lisa zijn een hele fijne extra toevoeging in Sam (en ons) leven. De service, het 1:1 contact en het plezier wat Sam aan de wandelingen beleeft is echt top! Hij gaat 2x per week met plezier mee en hij leert ook onwijs veel op het gebied van gedrag, spelen en andere hondjes. De uitlaatservice biedt dus ons wat extra vrijheid maar heeft ook heel veel waarde op het gebied van Sam zijn ontwikkeling! Ook vind ik de passie die Kelsey en Lisa naar de honden toe hebben zo leuk om te zien! Wij zijn stik tevreden en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de service! Nu op naar ons 1:1 traject met Kelsey, zodat we Sam nog beter kunnen leren ‘begrijpen’.

Chica

Kelsey is een engel, superlief en heel geduldig met alle dieren. Voor mij en Chica is ze echt de reddende engel, ik weet niet wat ik had gemoeten zonder haar. Niets is teveel en Chica is ook zo dol op haar. Lieve Kelsey, hartelijk bedankt voor alles en we gaan nog veel gebruik maken van je diensten!

Bonnie

I am so happy that I enrolled Bonnie into Kelsey's dog walking service because Bonnie is such a social butterfly and loves being around other dogs. Long walks, bunch of doggies to play with and two lovely ladies that genuinely love and care so much for these babies? What more can you ask for!

Charlie

Wij zijn ontzettend tevreden over de uitlaatservice van Animal Care by Kelsey! Onze hond Charlie is dolenthousiast als ze haar komen ophalen en even enthousiast en voldaan als ze weer thuiskomt. Ze maken leuke wandelingen en er is oprechte interesse en betrokkenheid bij de honden, zowel individueel als in de roedel. De communicatie naar ons als eigenaren is duidelijk en er wordt eigenlijk nooit afgezegd. Wij kunnen ons geen leukere en betere uitlaatservice voor onze hond wensen!

Jack

Onze Jack gaat sinds 2 jaar elke week enkele dagen met Kelsey en Lisa mee, waar we nooit 1 dag spijt van hebben gehad. We namen de beslissing toen wij allebei weer meer gingen werken. Waar ik vroeger de overtuiging had dat een hondenuitlaatservice een noodoplossing was, kijk ik daar nu heel anders naar. Wat een feest is het voor de honden!

Kelsey en Lisa zijn heel lief, geven echt om de honden en weten er ook zoveel van af. Met een gerust hart geven wij onze lieve Jack aan hen mee. Kelsey en Lisa hebben ons nog veel meer geleerd over Jack, het hondenrijk, over de roedel en de plek die elke hond daarin inneemt.

Jack springt van zijn mat af en rent naar de voordeur als hij het busje aan hoort komen. Door de Corona-tijd en het thuiswerken hebben wij nog meer gevoel gekregen bij de diensten van Kelsey en Lisa en zien wij hoe hij helemaal enthousiast naar binnen rent bij thuiskomst, alsof hij ons wil vertellen hoe leuk het was en wat hij allemaal beleefd heeft. En wij genieten mee van de foto's en verhalen die we krijgen.

You are the best!!