Mijn dieren

Bommel

Bommeltje is mijn Golden Retriever van 4 jaar oud. Hij is de meest betrouwbare, stabiele, liefdevolle hond en volgt mij als een schaduw. Met Bommel heb ik succesvol meerdere cursussen doorlopen op de hondenschool en zijn favoriete bezigheid is dan ook speuren. Bommel gaat dagelijks mee met de uitlaatservice en ik betrek hem ook actief in mijn coachingstrajecten.

Christian

Chris is een 13 jarige ruin met een heel groot hart. Hij is enorm intelligent en heeft altijd een nieuwe uitdaging nodig. Inmiddels zijn we al jaren een duo en blijven we met veel plezier nieuwe dingen uitproberen. Chris houdt van structuur, regelmaat en hij wil weten waar hij aan toe is. 

Stampertje

Stampertje heb ik sinds dat hij 6 weken oud was. Stampertje houdt van aandacht maar hij houdt er niet van als mensen opdringerig zijn. Hij is graag op zichzelf en doet zijn eigen ding, af en toe geniet hij van een aai, maar alleen als hij dat zelf aangeeft. Stampertje is ontzettend vriendelijk, intelligent, zorgzaam, rustig en zal nooit iemand wat kwaad doen.

Luna

Luna heb ik in 2019 geadopteerd bij de konijnenopvang Chews&Shelter nadat het vorige vriendinnetje van Stampertje helaas is overleden. Luna is een nieuwschierig, speels konijntje die weet wat ze wil. Zij is ook wel op zichzelf maar trekt Stampertje wat meer uit zijn comfort zone om dingen te gaan ondernemen. Luna is ook zachtaardig, gevoelig maar er zit wel pit in. Een échte dame dus. Luna heeft ook duidelijk de broek aan in huis.

Poes

Poes heb ik in 2020 ook geadopteerd en dat maakt haar het nieuwste lid van onze familie. Poes is een echte lieve knuffelpoes. Ze is graag onder de mens en ligt het liefst uren bij je op de bank. Ze is leergierig, speels, zachtaardig maar ook duidelijk een echte dame. Ze weet het in huis goed te regelen en staat dan ook wel haar mannetje als het nodig is. Poes trekt zich graag even terug als het nodig is, dan zoekt ze haar eigen rustige plekje op.