Meet the family

Bommel

Bommel is een golden retriever van 4 jaar oud. Bommel is zeker de grootste inspiratiebron om Animal Care by Kelsey op te starten. Het is een hond die zich zeker niet laat kennen ondanks alle tegenslagen die hij tot nu toe in zijn leven heeft gehad. Vanaf jongs af aan worstelt Bommel met een hoop omgevings- en voedingsallergieën, gelukkig zijn deze inmiddels onder controle. Ondanks alle klachten die hij heeft gehad, blijft hij altijd doorzetten met een lach op zijn gezicht. Hij is de meest betrouwbare, stabiele, liefdevolle hond en volgt mij als een schaduw. Met Bommel heb ik succesvol meerdere cursussen doorlopen op de hondenschool en zijn favoriete bezigheid is dan ook speuren. Bommel is een allemans vriend en gaat elke dag met mij mee met de groepswandelingen. Met Bommel ben ik ook bezig met de opleiding tot Dog Assisted Coach en ook deze rol vult hij met veel liefde en plezier op.

Chris

Chris is een zelfverzekerde, dominante 13 jarige ruin met een heel groot hart. Hij is enorm intelligent en heeft altijd een nieuwe uitdaging nodig. Inmiddels zijn we al jaren een duo en blijven we met veel plezier nieuwe dingen uitproberen. Chris houdt van structuur, regelmaat en hij wil weten waar hij aan toe is. Wij zijn Parelli (natural horsemanship) studenten en dit vindt Chris het allerleukst om te doen. Daarnaast wisselen wij af met buitenrijden, dressuur, grondwerk, freestyle en af en toe wagen we een sprongetje. Ik hoop dat wij nog veel jaren een duo mogen zijn, door Chris zijn karakter zal ik altijd weer nieuwe dingen blijven leren en dat houdt het ook zo leuk en uitdagend.

Stampertje

Stampertje heb ik sinds dat hij 6 weken oud was. Toen ik hem zag wist ik meteen dat hij bij ons hoorde. Hij heeft een prachtige vacht en lijkt sprekend op het konijn wat ik in mijn jeugdjaren heb gehad. Stampertje houdt van aandacht maar houdt er niet van als mensen opdringerig zijn. Hij is graag op zichzelf en doet zijn eigen ding, af en toe geniet hij van een aai, maar alleen als hij dat zelf aangeeft. Stampertje is ontzettend vriendelijk, intelligent, zorgzaam, rustig en zal nooit iemand wat kwaad doen.

Luna

Luna heb ik in 2019 geadopteerd bij de konijnenopvang Chews&Shelter nadat het vorige vriendinnetje van Stampertje helaas is overleden. Luna is een nieuwschierig, speels konijntje die weet wat ze wil. Zij is ook wel op zichzelf maar trekt Stampertje wat meer uit zijn comfort zone om dingen te gaan ondernemen. Luna is ook zachtaardig, gevoelig maar er zit wel pit in. Een échte dame dus. Luna heeft ook duidelijk de broek aan in huis. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag genieten van deze lieve konijntjes.

Poes

Poes heb ik in 2020 ook geadopteerd en dat maakt haar het nieuwste lid van onze familie. Poes is een echte lieve knuffelpoes. Ze is graag onder de mens en ligt het liefst uren bij je op de bank. Poes past zich redelijk snel aan in nieuwe situaties. Ze is leergierig, speels, zachtaardig maar ook duidelijk een echte dame. Ze weet het in huis goed te regelen en staat dan ook wel haar mannetje als het nodig is. Poes trekt zich graag even terug als het nodig is, dan zoekt ze haar eigen rustige plekje op. De rest van de dag is ze het liefst bij ons op schoot te vinden.