Edelstenen bij honden

Wow, super zweverig! Veel mensen staan sceptisch tegenover de helende kracht van edelstenen. Ik wil graag iedereen in zijn waarde laten maar misschien triggert het lezen van dit artikel toch een bepaalde nieuwsgierigheid bij jou.

Edelstenen kunnen het effect hebben om ons zelfhelend vermogen te ondersteunen. Elke steen heeft zijn eigen specialisme of werkingsgebied. Net als bij mensen kunnen edelstenen dus ook bij honden ingezet worden. Honden zijn veel gevoeliger voor de werking van edelstenen dan mensen, wat betekend dat zij er ook nóg meer baat bij kunnen hebben dan wij.

Mijn hele huis staat vol met edelstenen. Ik ben er dol op en ik zet ze ook dagelijks in voor mijn dieren. Bommel heeft bijvoorbeeld edelstenen rondom zijn mand liggen en hij draagt er ook regelmatig één aan zijn halsband.

Edelstenen kunnen gebruikt worden om het lichaam de kracht en de energie te geven om zichzelf weer te kunnen herstellen. Je kunt het zien als een hele prettige ondersteuning. Door het dragen van een bepaalde steen (bijvoorbeeld aan de halsband) is de invloed vaak erg groot op bepaalde klachten of zelfs ziektes en deze kunnen daardoor aanzienlijk verminderen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van de stenen afkomstig uit de natuur. Let wel, edelstenentherapie is geen vervanging van een behandeling van de dierenarts maar enkel een ondersteuning.

Op dit moment ben ik in opleiding tot energetisch dierenhealer zodat ik jullie op het gebied van communicatie, healing met mijn handen, energetisch ontladen en chakra’s nog beter kan ondersteunen en begeleiden. Tijdens een sessie Hondencoaching leer je jouw hond op een dieper niveau kennen. Ik kan je dan adviseren en begeleiden welke edelstenen een fijne werking hebben voor jouw hond en hoe je deze dan het beste kunt inzetten. De keuze van de edelsteen is dus per hond heel persoonlijk.

Je hond is je nu al dankbaar dat je dit in ieder geval hebt gelezen.
Het begint allemaal bij… bewustwording!