Hondenuitlaatservice

Het kennismakingsgesprek van de uitlaatservice

Nadat er telefonisch contact heeft plaats gevonden kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Deze gesprekken vinden altijd van maandag t/m donderdag in de avond plaats. Ik kom bij jou thuis om kennis te maken met jou en de hond. Het is voor mij belangrijk om de eigen omgeving van de hond te zien, omdat de hond daar het meest op zijn gemak is. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat jouw wensen zijn. We bespreken de benodigde wetenswaardigheden van de hond zodat ik een goed beeld krijg van de hond. De hond kan dan ook alvast aan mij wennen.

Daarnaast nemen we een aantal praktische zaken door, zoals het plannen van een proefwandeling. We bespreken onderwerpen zoalsĀ  de algemene voorwaarden, het intakeformulier, de overeenkomst, de sleuteloverdracht en de spelregels. Ik vraag voor alle honden een kopie van de inentingen zodat ik de veiligheid van alle honden rondom de inentingen kan waarborgen.

De eerste wandeling is een proefwandeling. Na wederzijds goedkeuren mag de hond mee blijven gaan en zullen er nog vele leuke wandelingen volgen.

Hondenuitlaatservice, groepswandelingen in Breda

De groepswandelingen bestaan uit stabiele groepen van maximaal 10 honden. We wandelen minimaal een uur in het bos. De wandelingen stimuleert de hond in het ontwikkelen van zijn of haar lichaamstaal.