Consulten & Trajecten

Los consult

Tijdens een los consult, gaan we aan de slag met jouw specifieke hulpvraag. Een los consult is geschikt als je een laagdrempelige hulpvraag hebt en als je wilt kennismaken met hondencoaching. Je leert tijdens deze sessie over de hondentaal, kalmerende signalen en spiegelgedrag. Daarnaast gaan we natuurlijk dieper op jouw hulpvraag/probleem in. Je krijgt tips en huiswerk mee. Een los consult kan bij jou op locatie of afhankelijk van de hulpvraag bijvoorbeeld ook in het bos. Je kunt vanuit een los consult altijd doorstromen naar een traject of je kunt vrijblijvend een losse sessie inplannen wanneer die behoefte er is. Let wel: een losse sessie is niet geschikt als je een serieus probleem met je hond hebt. Dit is echt even 'proeven' van hondencoaching en wat ik voor jou als coach kan betekenen.

Duur: 1x 60 minuten
Tarief: €90,00

Traject Jouw hond & Jij

Dit traject is geschikt als jij er klaar voor bent om écht aan de slag te gaan met je hond. Je leert hoe je beter kunt communiceren met je hond. Tijdens dit traject doe je veel nieuwe inzichten op over jouw rol in jullie relatie en je wordt je bewust welk spiegelgedrag jouw hond vertoond. Tijdens de coaching ga ik jou helpen om de individuele taal van jouw hond te leren begrijpen. Je leert vooral begrijpen waar bepaald gedrag vandaan komt, begrip is namelijk één van de eerste fases voor erkenning, reflectie en dus ook verandering! We gaan écht een laagje dieper, waarom vertoont jouw hond dit (probleem)gedrag en hoe kan ik jou en jouw hond niet alleen nu, maar ook op lange termijn helpen? Dit traject is mogelijk in 3 sessies of in 6 sessies.

Duur: 3x 60 minuten              Duur: 6x 60 minuten
Tarief: €255,00 euro               Tarief: €480,00 euro

Puppy traject

Het puppy traject is geschikt voor pups jonger dan 6 maanden. Dit traject is uniek omdat ik de cursus aan huis komt geven, het is dus heel erg geschikt om samen met het hele gezin te doen. Tijdens dit traject leer je alle puppy basics die je moet weten zoals: zindelijkheid, socialisatie, benchtraining (indien gewenst). Daarnaast ga ik je uitgebreid uitleg geven over de ontwikkeling van een pup, kalmerende signalen, hondentaal en gaan we aan de slag met het aanleren van commando's op een positieve en diervriendelijke manier. Het traject vindt plaats bij jou aan huis en we kunnen er voor kiezen om op verschillende locatie's af te spreken (zoals in het bos, in de stad etc.). Dit traject bestaat uit 4 sessies maar kan uitgebreid worden indien gewenst.

Duur: 4x 60 minuten
Tarief: €330,00 euro

Puber traject

Dit traject is geschikt voor pups vanaf 6 maanden. Dit traject is uniek omdat ik de cursus aan huis komt geven, het is dus heel erg geschikt om samen met het hele gezin te doen. Na de puppycursus stoppen veel mensen met de training, maar juist als de hond de puberteit doormaakt is het belangrijk om te blijven trainen. Je leert tijdens dit traject alle informatie over hormonale (gedrags)veranderingen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Ook breiden we de (basis)commando's uit en zetten we puntjes op de I. Het traject vindt plaats bij jou aan huis en we kunnen er voor kiezen om op verschillende locatie's af te spreken (zoals in het bos, in de stad etc.). Dit traject bestaat uit 4 sessies maar kan uitgebreid worden indien gewenst.

Duur: 4x 60 minuten
Tarief: €330,00 euro

 

Energetische healing

Alles is energie! Honden staan zo dicht bij de natuur, nog veel dichter dan wij mensen. Ze zijn enorm gevoelig en ze zijn in staat om al onze emoties feilloos op te pikken. Ook kom ik regelmatig veel honden tegen met geboortetrauma. Als energetisch dierenhealer ben ik opgeleid en in staat om jouw hond energetisch te behandelen zodat de hond weer in balans komt. Tijdens de healing communiceer ik met de hond en beantwoord ik de vragen die je hebt. Dit is enorm geschikt voor honden die iets heftigs hebben meegemaakt zoals: adoptie, transport vanuit buitenland, ziekte, operatie, verlies van vriendje of eigenaar, trauma. Ook als een hond geen trauma heeft kan de healing de hond helpen te ontlasten van alle emoties die ze van ons oppikken. De healing vindt plaats bij jou op locatie in de vertrouwde omgeving van de hond.

Duur: 1x 60 minuten
Tarief: €90,00 euro

Kind & Hond workshop

Deze workshop is speciaal voor ouders met (jonge) kinderen. Er gebeuren jaarlijks enorm veel bijtincidenten tussen honden en kinderen en dat heeft er mee te maken dat de kinderen vaak niet goed begeleid worden in de omgang met de hond. Ik kom bij jou thuis en ik geef voorlichting over de verzorging van de hond, hoe honden communiceren, wanneer een hond het wel/niet fijn vind, wat het kind wel/niet bij de hond mag doen. Ook de ouders geef ik voorlichting hoe je er voor kunt zorgen dat de rust van de hond gewaarborgd blijft. Ook honden hebben grenzen, het ik belangrijk om deze niet voorbij te gaan om ongelukken te voorkomen. Als kind heb je aan de hond vaak een maatje voor het leven: ik help jullie om tot die (veilige) verbinding te komen! Deze workshop is eenmalig.

Duur: 1x 90-120 minuten
Tarief: €150,00 euro